2020 Bayilik Veren Firma

2020 Bayilik Almak

Ülkelerin en büyük yatırım alanlarından biri olan termik elektrik santralleri ile dışa bağımlılığı azaltmaya amaçlamaktadırlar. Ülkemizde ekonomik değerlerin değişmesi ile elektrik üretimi alanında yenilenebilir enerji ve nükleer santralleri üzerine yatırımlar yapılmaktadır. Elektrik üretimi konusunda teknoloji, araştırma ve geliştirme için büyük bütçeler ayrılmaktadır.

Devlet ve ülkeler, elektrik santrallerin ve üretimi için alanında uzman ve başarılı bilim adamları ile süreci yönetimi konusunda birçok atılımlar ve çalışmalar yapmaktadır. Devlet yönetiminin maliyet ve ödeme yükümlülükleri çerçevesinde kuruma bağlı elektrik tedarik eden kuruluşun özelleştirilmesi ile birçok elektrik üretim tedarikçilerin sürece dâhil olmasını sağladılar.

Ülkenin elektrik üretimi konusunda tedarik şirketleri piyasada yer almaktadır. Bu şirketlerin piyasada yer alması, müşterilerin elektrik üretimi ve sağlayıcısını seçme olanağı sunmaktadır. Bununla birlikte piyasada ki bütün tedarikçiler ve üreticiler, müşterilerine kusursuz ve yüksek hizmet anlayışı sunması sağlamaktadır. Devlet tarafından tedarik ve elektrik üreticilerine, vatandaş yönlü hizmet ve fiyat standardı belirlemesini şart koymaktadır.

Devlet tarafından elektrik konusunda yetkiverilen firmaların aynı zamanda elektrik üretim kapasitesi ve her türlü sorun karşısında anında çözümler ile kolaylık ve doğru hizmet sunması için santrallere ve kendi tesislerine yatırım yapması için önemli şartları yerine getirmesi istenmektedir.

Elektrik tedarik şirketleri sektörde ki müşterilere daha iyi hizmet ve uygun fiyat aralığı için ülkenin her yerinde bayilik vermektedir.

2020 BAYİLİK VERENLER

Piyasada alanında uzman ve profesyonel ekibe sahip tedarik şirketleri bulunmaktadır. Rekabet halinde müşterilerin daha kaliteli, kusursuz ve kullanım alanlarına göre fiyatlandırma gibi birçok alternatifi sunmaktadır.

Tedarik  şirketleri, sektör ve piyasa koşullarında daha fazla rekabet ortamında yer alabilme adına elektrik üretimi alanına yatırım yapmaktadır. Birçok tedarik şirketleri birbirleri rekabet ortamı içerisinde müşterilerine indirimli enerji sunmaktadır. Müşterilerin, hizmet, üyelik işlemleri ve diğer bilgi akışı için ise elektrik bayilik konusunda daha geniş alana yaymaktadır.

2020 elektrik bayiliği ile yüksek verimlilik ve hizmet anlayışı, alanında uzman ve profesyonel ekibi ile bugün Türkiye’nin her yerine elektrik üretimi ile ulaştıran sektörün önde gelen birkaç kuruluşu bulunmaktadır.

Tedarik şirketleri, denetim ve kânun konusunda Enerji piyasası düzenleme ve denetleme kuruluna bağlıdır. Piyasa da her türlü değişim ve kanunları uygulama ve yapma esasları bu kurum tarafından düzenlenmektedir. Bu kanunları tedarik şirketlerine bildirimi ve uygulanması hususunda denetimi enerji piyasası kurulu tarafından yapılmaktadır.

Gelişen piyasa koşullarında elektrik üretim esasları ve tesislerin denetimi bu kurum tarafından üstlenilmektedir. Sektörde ki bütün paydaşlar kurumun cezalarından, ödemelere ve fiyat artışı ya da azalış konusunda ki bütün esasları belirlemektedirler.

Bayilik Başvuru Formu





    Merkez

    • Adres: Maslak Mah. Büyükdere Cad. No:243 Spine Tower Kat:23 Daire:202-203 Sarıyer – İstanbul
    • Tel: (0212) 273 01 70 – 74 – 75
    • Tel: (0850) 840 10 32
    • Email: info@elektraenerji.com

    Çalışma Saatleri

    • 09:00-18:00

    İnsan Kaynakları

    Şirketimize iş ve staj başvurusunda bulunmak için, info@elektraenerji.com adresine CV’nizi gönderebilirsiniz