2019 Elektrik ve Enerji Bayiliği

Yüksek Elektrik Faturalarına Son
Evet, yanlış duymadınız, indirimli elektrik kullanmak artık çok kolay ve bu fırsattan yararlanmak sadece bir telefon numarası tuşlamak kadar basit bir hal almış durumdadır. Şöyle ki; önceleri elektrik satış işlemleri devlet tekelinde bulunan bir hizmet iken günümüzde elektrik özel sektör eli ile yapılmaktadır. Halihazırda halk tarafından fazla bilinmeyen bu durumu lehinize çevirmek sizlerin elinde...

2019  Elektrik bayiliği alan şirketler, günümüzde zorunlu bir ihtiyaçtan daha öte olmazsa olmaz bir hal alan elektrik ihalelerini almak için oldukça sıkı pazarlıklar yapmaktadırlar. Bunun en önemli nedeni, kullanmış olduğumuz neredeyse tüm cihazların mutlak suretle elektrik ile çalışmaları olsa gerek. Aydınlatma, fırın, elektrikli ocaklar gibi ev ihtiyaçları için kullanıldığı gibi cep telefonu, bilgisayar, tablet vb. tüm dijital aletler elektrik ile çalışmaktadır. Bu durumda 2019 elektrik bayiliği almak için firmalara cazip gelmektedir.

Müşteri çekebilmek adına ucuz elektrik vermek zorunda kalan firmalar, gün içerisinde kullanılan zamana göre de indirimli elektrik vermektedirler. İşte asıl püf nokta burada devreye girmektedir. Evinizde, işyerinizde veya elektrik kullandığınız yer neresi ise ilk önce kullanım miktarınızı ve kullanım saatlerinizi bir çizelgeye dökmek ve sarf analizi yapmanız olacaktır. En çok elektriği hangi zaman aralığında kullandığınızı tespit ettiğiniz andan sonra elektrik sağlayıcı firmanız ile irtibata geçerek sizin için en uygun tarife olanaklarından yararlanabilirsiniz.

Örneğin gündüz vakti kullanılan elektrik ile gece vakti kullanılan elektrik miktarı arasında yüksek miktarda fark bulunması hasebiyle olsa gerek firmalar gündüz vaktindeki yığılmanın ve gece vakti olan sığlaşmanın önüne geçebilmek için gece vakti indirime gidebilmektedirler. Gece sizler yatarken çalıştırdığınız vakit herhangi bir zararı olmayan çamaşır veya bulaşık makinelerinin kullanacağı elektrikten tasarruf etmiş olacağınız gibi sizler uyurken makineleriniz sizlerin işlerini yapacaktır, hem de aynı işi daha az elektrik harcayarak.

Bayilik Başvuru Formu





    Merkez

    • Adres: Maslak Mah. Büyükdere Cad. No:243 Spine Tower Kat:23 Daire:202-203 Sarıyer – İstanbul
    • Tel: (0212) 273 01 70 – 74 – 75
    • Tel: (0850) 840 10 32
    • Email: info@elektraenerji.com

    Çalışma Saatleri

    • 09:00-18:00

    İnsan Kaynakları

    Şirketimize iş ve staj başvurusunda bulunmak için, info@elektraenerji.com adresine CV’nizi gönderebilirsiniz