E L E K T R A E N E R J I

Yükleniyor

2023 Bayilik Almak & 2023 Elektrik Enerji Bayiliği

2023 Bayilik Almak & 2023 Elektrik Enerji Bayiliği

Öncelikle elektrik ticareti devlet tekelinden çıkmış bulunmaktadır. Bununla birlikte özel sektöre devredilmiştir. Elektrik ticaretinin devlet elinden çıkıp özel sektöre devredildiğinden beri elektrik bayilik adını sıklıkla duymaktayız. Bununla birlikte oldukça fazla enerji firması ortaya çıkmaya başladı.

Enerji Bayilik Sistemi Hakkında

Günümüzde Türkiye’de bulunan elektrik bayilerinin sayısı oldukça fazladır. Enerji bayilik sistemi, firmalara indirimli elektrik kapsamında yardımcı olan bir sistemdir. Bu sistem, firmalar gezilerek yapılan elektrik indiriminden bahsetmek ve firmaların kendi bayiliğine geçmesini sağlayan bir sistem olarak karşımıza çıkıyor. Günümüzde elektrik fiyatlarının artmasıyla birlikte ucuz elektrik genellikle her işletmenin aradığı bir hizmet olarak biliniyor. Bu sistemden yararlanarak bir bayilik üyesi olmak bazı indirimlerden yararlanmak için olanak sağlıyor. Bu yüzden birçok firma tarafında tercih ediliyor.

Bayilik Sistemi Alt Limiti Nedir?

Her şeyde olduğu gibi elektrik sisteminde de bir alt limit bulunuyor. Bu limit, elektrik abonesinin yılda en az 1100 kWh tüketimi olması gerektiğidir.  Yapılan her abone için elektrik bayiliği sisteminden belli bir miktar prim alınır. Elektrik bayiliğinin alınma şartları ise sanıldığından daha kolaydır. Satış yeteneği olan ve bayilik almak isteyen herkes elektrik bayiliğini alabilir.

 Elektrik Bayiliği Alınırken Dikkat Edilmesi Gerekenler Hakkında

– Bayilik eğitimi alınmalıdır.
– Satış eğitimi alınmalıdır.
– Bayilik yapılacak olan yerde ki piyasa iyi araştırılmalıdır.
– Bayilik alınacak şirket kurumsal bir firma seçilmelidir.

2023 yılı için Elektra Enerji bayiliği hakkında bilgi almak ve başvuru yapmak için www.elektraenerji.com.tr/bayilik sayfamızdan başvuru yapabilirsiniz.