2020 Bayilik Fırsatı | Bayilik Almak

Elektrikte Tüketicinin Kazanımları Nelerdir? Bayilik Alarak İndirimli Elektrik Satışı Yapabilirsiniz.



Kişisel mülkiyete dayanan liberal ekonomi ilkeleri çerçevesinde yaşamaktayız. Bütün sektörlerde kendisini göstermeye başlayan özelleştirme; elektrik piyasasında da kendisini göstermiştir. Ülkemizde çok da uzun olmayan bir süreye kadar devlet tekelinde olan elektrik dağıtımı Avrupa birliği ile devam eden müzakereler neticesinde 2001 yılından itibaren özel teşebbüse de açılmıştır.
Arzın çoğalması beraberinde de tüketicilere rekabet etkisi nedeni ile ucuz elektrik kullanma imkanı doğurmuştur. Elektrik bayiliği olan özel şirketlerin sektöre girmesiyle; akabinde  şirketler daha fazla kullanıcıya ulaşmak adına karlarından feragat ederek yani sürümden kazanma amaçlı fiyatlarını indirmiş bu da kümülatif bazda tüketici lehine bir durum oluşturarak kullanıcıların indirimli enerji kullanmalarına olanak sağlamıştır.

Enerji Neden Önemlidir?
Enerji ülkemiz açısından; ya da tüm dünya ülkelerinde stratejik önemde olan bir olgudur. Milli güvenliğimizi direk ilgilendirmektedir. Bunda yani aslan payında elektriğin olması ana etkendir. Bütün elektronik cihazlar ya da günümüzde bütün işlerin kaynağında elektrik yatmasının rolü yadsınamaz; ve yokluğunun düşünülemez olmasının payı büyüktür.

Bunu baz alan devletimiz düzenleyici ve denetleyici kurumu olan EPDK(Elektrik Piyasası Düzenleme Kurumu) aracılığı ile tedarik şirketi seçimini kullanım limiti ölçüsünde; seçimi belirli periyotlarla tüketicilere sunmuş ve onlara şirketini seçme hakkı tanımıştır. Günümüzde en son  tüketicinin tedarik şirketini seçme için kullanım limiti aylık 100,00TLye düşürülmüştür. Bu sayede tedarik oldukça genelleşerek daha kaliteli elektriğin çok ucuza kullanılmasını beraberinde getirmiştir ve tüketiciler için fatura korkulu rüya olmaktan çıkmıştır.

Elektriği En Ucuz Veren Şirket Kimdir?
Artan rekabet ve sektördeki pek çok oyuncu nedeni ile fiyatlar oldukça düşmüştür. TEDAŞ tarafından belirlenen ulusal tarife ise KWhde  net 0,314926TLdir.Şirketler ulusal tarifeyi aşamayacaklarından; bu rakamın altında istedikleri miktarda fiyat belirlemekte ve tüketicilerine sunmaktadırlar.

Bayilik Başvuru Formu





    Merkez

    • Adres: Maslak Mah. Büyükdere Cad. No:243 Spine Tower Kat:23 Daire:202-203 Sarıyer – İstanbul
    • Tel: (0212) 273 01 70 – 74 – 75
    • Tel: (0850) 840 10 32
    • Email: info@elektraenerji.com

    Çalışma Saatleri

    • 09:00-18:00

    İnsan Kaynakları

    Şirketimize iş ve staj başvurusunda bulunmak için, info@elektraenerji.com adresine CV’nizi gönderebilirsiniz